Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyckan i denna stund.


Livet

När blommor plockas

lockas, själen fram

i min hand.




Fri vers av Bella
Läst 786 gånger
Publicerad 2005-04-03 17:18



Bookmark and Share


  vissla
den här vill jag ha på papper
blir favvo
2005-05-11

    tower4
Vad vet väl egentligen blommer om kärlek...men Bella du tycks veta en hel del.
snyggt och elegant
2005-05-06

  JMR
Kan inget annat än att älska denna!!!
2005-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella