Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan tre på natten

Mina händer värker
Min kudde är röd
Mina ögon kliar
och mina lungor flämtar

Mina tankar bara irrar
Mina erfarenheter skäms
Mina axlar svettas svårt
och mina ögon bara stirrar
Min gråt har redan tystnat

Det är kallt och hårt

Min sans är helt borta
när mitt inre berör

Och min kropp kommer
till korta när mitt hjärta

bara dör




Fri vers av NewDeer
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-08-03 23:44



Bookmark and Share


  kj_
jag brukar också ha svårt att sova...
2007-08-03
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer