Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från begynnelsen till evigheten



Homeros avundas mig
då min resa var oändligt längre
uttalat verkligare
otvivelaktigt roligare

Solstrålarna grydde oranga
mot den vita snön
Obefläckad och ren
Redo för spår

Bara två dagar
efter storm
bister och vinande
genom själ

Min vandring
tog fart
mot platsen
i ditt hjärta

Timmar blev år
Blont blev grått
och mitt i allt
levde vi

Homeros avundas dig
för den resan
var från
begynnelsen till evigheten




Fri vers av AndersN
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-06 13:07



Bookmark and Share


  andrasidan
Den här texten var annorlunda och intressant på många sätt. En resa som är ett liv har du fått med och så det eviga mänskliga sökandet efter kontakt eller samvaro och så dessa målande bilder av vinter och storm.
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

AndersN
AndersN