Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med sunnanvinden i håret och kjolarna

Du saltar min tunga med
sommarströssel
och jag lindar in mina händer
i evighetens hår
vi älskar mellan tidens gömda väggar
och det är dags för oss
att följa viddernas djupa
röster
vars ekon bara kan skönjas av sunnanvindens
öra


och du är evigt den som vaktar porten
till mitt sökande hjärtas kammare




Fri vers av Jess81
Läst 467 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-06 22:21



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Så bra, så bra. Orden tryter.
2010-07-21

  mathsivan
Det är mycket bra, oj vad vackert skrivet!
Han verkar verkligen vara speciell den där :)
2007-09-20

  Maria Zena Viklund
vacker!
2007-08-13

    Strawberrygirl
Målande fint! Fastar för ordet sommarströssel.
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Jess81