Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mamma fick hjärtinfarkt


Svävande hav

Du har funnits i hela mitt liv

Så självklart

Tills de stora svävande haven

Lät alla miljarder droppar

Bli mina tårar

I uppvaknandet och insikten

~

Idag var jag nära att mista dig




Fri vers av Pulsatilla
Läst 374 gånger
Publicerad 2007-08-07 03:01



Bookmark and Share


    Cajsa
Stor kram till dig min vän, sorglig att läsa, hoppas att det är bättre nu!
2007-09-04

  prinscess VIP
mycket smärtsamt att läsa
det tär och smärtar i en när
den som står närmast än blir sjuk
jag jobbar dagligen med människor och det är betydelsefullt
det ger så mycket
jag hoppas att din mamma kryar på sig
2007-08-17

  Anders P VIP
smärtsamt vackert.
2007-08-07

  Eline.P
Kärlek och halsbrytande insikt. Livet gör som det vill med oss och sällan kan vi vänja eller värja oss, bara följa med och försöka att förstå.
2007-08-07

  Cris
ÅÅh.. jag ryser..
Kramar om dig!

känner med texten.. oj!
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla