Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusionerad värld.

Allt prat
om den perfekta
- drömmen

När ska ni vakna upp
som jag
och inse
att hela världen
är byggd
på eviga
-falskspel?




Fri vers av Kylskåpspoesi
Läst 503 gånger
Publicerad 2005-04-04 23:35



Bookmark and Share


  The Stargazer
Ja, den sorgliga sanning.
Mycket bra skrivet !
2005-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Kylskåpspoesi
Kylskåpspoesi