Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
C¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


Vänner



Vackert är det att acceptera någon
annans fel och brister

Vackert är det att påpeka vad man
har för fel och brister

vad går floden av sunt förnuft ?
och vad är stigen för mina karaktärsdefekter ?

Jo du vet min vän, du vet
låt oss knyta vänskapsband

För det är genom anndra människor
jag hittar mig själv och min verklighet i evighet....c

positiv kritik är Kärlek!!




Fri vers av coffe
Läst 390 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-08-10 14:36



Bookmark and Share


  Kramgalen
sätter sig i hjärtat!
2007-09-03

  Maria Zena Viklund
vad går floden av sunt förnuft ?
och vad är stigen för mina karaktärsdefekter

Snyggt!
2007-09-02

  aftermath
ett budskap omöjligt att emotsäga
just så här är det
tror jag
också
2007-08-13

  Spindigo
snyggt, o fina ord. peace
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe