Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nära nu... En bara-ordare.


Den elfte timmens slag.


Karvar sagoslott
ur frihetens sista flisor

dricker en regndroppsdrink
med fötterna sänkta i sanddrömmar

höstmörkret stryker runt husknuten
som en vilsegången vandrare
och på avstånd hörs hundarnas skall.






Fri vers av _Mian_
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-08-10 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_