Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ler sällan på jobbet


Jag är inte särskilt snygg
men min vattenfasta mascara
är en tröst

(tar på den i smyg när ingen ser)

Jag sminkar mig aldrig på jobbet
men för dig skulle jag bära kortkort

(kanske till och med obekväma skor)

Din röst kan jag höra långt innan
jag ser dig

Du är där
du är nära
Du är där
du är så långt borta
som någon kan bli

Din röst
smeker varje
liten cell
som finns kvar

Jag ler sällan på jobbet

Du säger hej och jag
flinar som en påtänd katt












Fri vers av NewDeer
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-10 21:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt himla bra! :)
2007-08-10

    ej medlem längre
de tre sista raderna är riktigt
skrattframkallande!

underbart!
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer