Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite osammanhängade men det var så känslorna välde ut. :]


Trasig sömn.


Tomma pappersark
- fyllda av tankarnas värld,
elaka ekon.

Lungor fyllda av
barbariskt tvång av smärta.
Slit ut mitt hjärta.

Nerkladdad ilska
driver mig till sömnlösa
frustrationer.

Kan du se vad jag
drömmer i solonätter?
Vill skrika ut svar.




Bunden vers (Haiku) av Kylskåpspoesi
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-05 22:22



Bookmark and Share


  The Stargazer
Mycket bra !
Gillar de två sista styckena mest.
 
2005-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Kylskåpspoesi
Kylskåpspoesi