Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spindigo & coffe


Bortom tankar och ord


Min verklighet är trollbunden och
ingen kan ta den ifrån mig

Själens fantasi frigör sig i levnadskraft
och harmoni

Själens fantasi är starkare än vad
någon mänsklig kraft någonsin kan bli

Min fantasi släpper mig fri
Min fantasi är energi

Min fantasi är bortom tankar och ord,
bortom ansvar och kontroll, bortom all seriösitet

Den gör mig fri från ihålighet och meningslöshet
Den gör mig friare än värdens alla sagor

Flätad i spiraler frigör livets trista dvalor och låter
dom flyga fria som svalor pendlande bortom alla sagor

När min själ och mitt hjärta blöder ger min fantasi
dom den omplåstring dom behöver

Min fantasi släpper mig fri
Min fantasi är energi




Fri vers av coffe
Läst 812 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-08-12 20:32



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
den första reaktionen är förstås att en människa med fantasi bäst uttrycker den snarare genom att skriva fantasirikt än att trumpeta ut att fantasin uppfyller självet så till den grad att den måste göra just det, trumpetas ut... man jag väljer att avvakta och läsa något mera av poeten innan jag fäller min slutliga dooooom... här kravlar jag mig upp ur ett svart hål jag föll handlöst ner i efter att ha ropat ut det där sista skändliga....
2009-07-16

  Fånga dagen
Bravo super bra den dikten sa mycket om vår själs styrka

Anna-Karin
2008-02-07

  ia VIP
tack vare att själens fantasi finns gör att man överlever..
fullkomligt lysande
2007-10-17

  Lejonhjärtas poesi
Underbar poesi om själens fantasi!
2007-08-18

  Bodil Sandberg VIP
Sanslöst härlig poesi...Ja fantasi...är magi...så är det verkligen!!!
2007-08-18

  drakbruden VIP
\"Flätad i spiraler frigör livets trista dvalor och låter
dom flyga fria som svalor pendlande bortom alla sagor\" Bortom sagor och bortom ord får vi uppleva så mycket. Underbart beskrivet!
2007-08-14

  aftermath
så ska fantasin verka och vara!
snyggt.
2007-08-13

  Horatius
Djup insikt om fantasin. Din text ger inspiration. Textens korta stycken föredras... ger en behaglig läsning.
2007-08-13

  Spindigo
fantasi-skt vackert...
2007-08-12

  Spindigo
bra diktat av oss...

/Spindigo
2007-08-12

    ellva
En fantastisk text! Var tvungen att läsa om flera ggr! Fantasin har sin egen verklighet som den lever i.
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe