Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningar

Det finns en värld
Bortom solen


Det finns ett andrum
Nära själen
Det finns ett vatten
Så kallt
Att andas i


Det finns alltid
Något kvar
Att förundras över




Fri vers av Issand.
Läst 412 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-08-13 19:33



Bookmark and Share


  Bellé
Åh va bra!!
2007-09-23

  aol
mycket vackert 5 stjänor
2007-09-23

  Johaen
väldigt fint skrivet, gillade den verkligen starkt!
2007-09-20

  Elisabeth VIP
Förmedlar en skön rofylld känsla, som \"det finns ett andrum nära själen\", \"...finns alltid något kvar att förundras över.\"

Fint. Ett + för luftighten i texten, den håller uppe känslan.

/E
2007-09-04

  drakbruden VIP
Mycket mycket bra text! Applåd!
2007-08-15

  Jobo
Bra. Texten har små pauser, sånt gillar jag när jag sjävl skriver.
Fin.
2007-08-15

    Bodil Sandberg
Applåder för denna härligt positiva dikt!!!!
2007-08-14

  Connie
Jag förundras, och förtrollas! Vackert..
2007-08-13

  Nikolai Jungsin VIP
mystiskt och mitt favoritord: vackert.
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Issand.