Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad annat kan jag säga?

Jag är ledsen raring
men jag är inte ledsen!




Fri vers av Brell
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-13 21:07



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Underbart skicklig
ordvändning!
Några få ord
om en triumf
över en inbillad
segrare!

Helt underbar!

Applåderas!:)
2007-08-19

  Ronny Berk
du söker förståelse och viss medömkan... ser jag ett leende på läpparna...eller...
2007-08-15

    Lovefool
mitt i prick som vanligt :)
2007-08-15

    saaana
hehe ja så kan man känna ibland :)
2007-08-13

    Klöver knekt
Haha, snyggt ordval. Gulligt elakt på en och samma gång.
Sölklart!!! Det ska va du till detta :)
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Brell