Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ömhet


cykla för långt gör
faktiskt otroligt ont om

man är otränad




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-14 09:35



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Den var kul!!
2007-08-15

  Anders P VIP
Till synes ett banalt konstaterande men.....
2007-08-15

    Idun 1
Där lurade du mig...det finns flera
sorters ömhet som du så humoristisk
skriver om.
2007-08-14

    Agneta VIP
Texten väcker många tankar, därför mycket läsvärd.
2007-08-14

  Cris
Titeln kontra innehållet i texten får mig att le..då jag i min villfarelse först trodde att den skulle handla om annan ömhet.:-)

Cykla är trevligt. men visst kan det göra ont... men gott gör det!!
2007-08-14

    Maria Malm
Precis. Oavsett om det är cykling eller något annat..
2007-08-14

    ingvar VIP
Ja, och jag anar att Du inte endast avser detta med cykling utan kanske det mesta i livet. Hälsningar
Ingvar
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP