Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inget hår att dra i

Med ryggen mot framtiden
kastar jag mitt hjärta
låter det flyga och
landa varsomhelst

Med känslorna mot väggen
är jag intryckt i ett hörn

Det finns inget öde
det finns ingen plan
Inga skogspromenader
eller mysiga hemmakvällar
som kan göra mig hel

Det finns inget hår att panikartat dra i
det finns ingen ro
Inga klyschor
som passar mitt sinne
Ingen fristad som tar emot min tro

Med ryggen mot er alla
kastar jag mitt hjärta
låter det flyga och låter det falla







Fri vers av NewDeer
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-08-15 00:39



Bookmark and Share


  aPorcupine
\"Med ryggen mot framtiden\" - nytt uttryck för mig, och jag gillar det mycket. Vad jag också tycker om är att du knyter ihop slutet med början, det får mig att känna en helhet. Bra!
2007-09-02

  Zamira
Lycka till med ditt hjärta, hoppas det landar mjukt!
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer