Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett blodigt knytnäveslag i mensmagen



Åh jag är sådär härligt ful
och fet
i håret

Jag har blod i mina trosor
och ett monster i magen

ett mensmonster

det farligaste av dom alla

Ett monster som får mej att peka fula fingret
och ligga tyst i soffan och gråta stilla tårar

över ingenting




Fri vers av Obnoxious
Läst 476 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-15 21:56



Bookmark and Share


    Damm
Så skön o rolig skildring av helvetesveckan!!
2007-11-01

  Hans w-art Westlund VIP
läste häromdagen om en kvinna som högg en potatisskalare genom handen på sin musikaliske man bara för att han inte lämnade henne ifred vid menstruation.. han kunde inte spela gitarr på ett bra tag för det var någon sena som gick av.. men han lämnade henne inte.. nu för tiden lämnar han henne bara i fred vid de tillfällen hon kräver det :)

bra präntat min vän
2007-08-16

    amorfati
Alltså, förlåt om jag säger det, men dina ord får mig att skratta.

\"ett mensmonster

det farligaste av dom alla\"

jag gillar verkligen det lekfulla i dina ord, det fria. Och så gillar jag den meningslösa känslan jag får av diktens slut.
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious