Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bevis

När du trycker din kropp mot min

Så hårt att jag inte kan andas

Så nära så vi nästan smälter samman

Och varje andetag fylls av dig

Det är först då min önskan blir till verklighet

och jag slutar hoppas och börjar tro

att du finns på riktigt…





Fri vers av frostnypon
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-16 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frostnypon