Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är den som älskar


Jag är den som väntar
på dig i månljuset
Jag är den som vakar
över dina kvalfyllda drömmar

Jag är den som vill svalka
din brännande panna
och dämpa din ångest och skuld

Jag är den som alltid är med dig
Jag är den som känner dina känslor
som om de vore mina

Jag är den som bär dig
när du inte orkar ta ett steg till
den som stödjer dig i dina val

Jag är den som väntar
Jag är den som längtar

Jag är den som älskar




Fri vers av Catharina C
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-16 21:32



Bookmark and Share


  Hinata
I love it!*Aplåderar och bokmärker*
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Catharina C