Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommar






Sommaren är slut
sa han


då slog hon
dövörat till




När natten kom
låg hon och lyssnade
på träden
som viskade
om fågelsången som tystnat




Fri vers av Bim
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bim