Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horoskop Bekymmer


Sjögräset må vara grönare på andra sidan älven

Men en kräfta rör sig lättast baklänges

Och med röven först möter man ingen prins




Fri vers av Obnoxious
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-19 20:07



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
men i hans westlunds Saga härunder
hittar man säkert en prinsessa -

du är fan ta mej roligare än
jag är -
2007-10-15

  solomi
Uderbart precis på kornet!
2007-08-20

  TiVa
*asgarv* Helt i min smak det här!
2007-08-20

  Hans w-art Westlund VIP
är du kräfta? det är min dotter saga också. kanonrolig text :)
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious