Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej Verklighet



Jag har sparkat tån i livets tröskel så många gånger så jag tror snart inte det växer ut någon ny nagel




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-19 20:10



Bookmark and Share


  TiVa
Ah, så bra formulerat! Vet precis hur det känns....
2007-08-20

  Hans w-art Westlund VIP
jag har stångat panna mot drömmarnas horisont
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious