Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skulle ge allt till dig , även mina andetag !


oändlighet

Som svarta ord på ett blad blir till sång

så blir mina sista andetag en förlängning på din existens .




Fri vers av amandala
Läst 832 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-19 20:14



Bookmark and Share


    Suicide
Skit,ASBRA *stum och applåderar*
2007-09-06

    lillapoeten
Så jäkl* bra alltså, allplåd, bokmärke!
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

amandala