Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Kirke för din inspiration


suckers

 

 

 

suckers for success

Hollywood-endings

Nog fan vill folk se lyckliga slut

Utom när grannen vann på travet

eller exet träffat en ny

 

Reklamen får oss att hoppas

snyggt fintade

receptet så gammalt

köp lyckan

konsumera din kärlek

 

säger bara

cynikerna äger

för förr eller senare kan de få rätt

En del hjältar är ensamma iaf 

 

men fan vad kul vi andra har till dess

vi

suckers




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 719 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-20 14:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I wanna get stressed for success, chopping me up for that big time, baby...
2010-10-28

  Anna Nickolausson
går inte formulera bättre
2007-08-21

  Inkarasilas
TJO!
Det var en dörrslam så tavlorna ramlade ner!
Hoho så rätt du har!
Mvh
// Sucker Nr1.
2007-08-20

    *Zenobia*
mixar numera egna recept....mycket bättre...
2007-08-20

  Fångad i en Snöglob
Mycket härliga och sanna ord! Kanske inte så vackert eller ngåot i den stilen, men så jordnära! Så lätt att tänka sig in i! Älskar den här rejält, mest för att den påminner om vad jag tycker x]
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP