Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän förlorade en när och kär häromdagen. Flera vänner har lämnat oss på senaste tiden och man kan ha olika tankar kring det.


Längtans väg

Min vän längtar efter de han förlorat

han sörjer

det ska han

men att längta till dit där tiden står stilla

Dit behöver vi inte stressa eller skynda oss

De som älskar oss väntar

De som älskar oss har all tid i världen att vänta

De som älskar oss vill att vi ska bära med oss Kärlek

Så mycket vi bara kan samla under livet

Men för de som lämnat oss har klockan stannat

De har ingen brådska

De vill att vi ska njuta av varje sekund vi kan

Vi ska njuta åt dem och ta med oss till när vi möts igen

Livet handlar om Kärlek och att älska

Börja med dig själv och ge för att det gör gott i hjärtat

Att ge Kärlek

Vi lever nu

ett andetag i sänder

ett ögonblick åt gången

Vi bär sorg och saknad men utan den vore glädje och kärleken meningslös

Livet upphör aldrig

Det bara skiftar tid och skepnad

Lev nu och låt imorgon få sitt liv

Vi lever för dem som var före oss

vi lever för dem som ska komma efter oss

och vi lever med Kärlek

 




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-30 22:15



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fina ord om livet och kärleken.
2022-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP