Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej Kön


Det är ganska roligt
att jag har sex läppar
men bara en mun




Fri vers av Obnoxious
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-20 22:00



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
man är vad man äter.. konstiga ord som kom till mig när jag läste din text :)
2007-08-21

  TiVa
Ja, men så är ju också kvinnan ett fenomen att beundra! ;)
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious