Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrens ljus

 

Väktaren blickar ut

stormande hav

känslor inom

tidens val

 

Ljusets kägla

vandrar runt om

väktaren känner havet inom

sin älskade sång

 

Havets ärr över sin hud

vittnande om visdomens dur

genom tiden

givits

 

Där han står vid havets kant

blickande ut

mörka moln

rullar in

 

Skepnad av tiden vandrar in

sin älskade han ser

sträcker ut sin hand

meden vågen 

hans famn

smeker

 

 

 

 




Fri vers av Horatius
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-22 11:13



Bookmark and Share


  VITRIOL
Du \"haver\" ljuvlighet i dessa ord.
2007-08-24

  PPQ
kanonbra bild ttexkttenn går inte heller av för hackor:D
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Horatius
Horatius