Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det känns bara lite suddigt just nu

När du smällde igen dörren
var det precis som om du slet sönder min själ
gröpte ur allt mitt innerhåll
och gav mig skrapsår överallt .
Du gav dig på mitt innre och gav inte upp
allt skulle slagtas i din hjärtstrimmlare.

det känns bara lite suddigt just nu




Fri vers av amandala
Läst 462 gånger
Publicerad 2007-08-22 19:53



Bookmark and Share


    Fallingforyou
Hemsk men ändå mycket bra. Sorgligt men det är nog tyvärr flera som känner igen sig i känslan.
Bravo vill jag säga :)
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

amandala