Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är...

...när jag vill pussa dej godmorgon

trots att jag vet

att jag luktar minst lika illa som du




Fri vers av Obnoxious
Läst 321 gånger
Publicerad 2007-08-22 21:51



Bookmark and Share


  LaPetiteRobeNoire
kärlek trotsar allt
till och med morgon-andedräkt!
2007-08-23

  TiVa
Haha, ja morgonstanken är inte att leka med... *skrattar*
2007-08-23

  Hans w-art Westlund VIP
kärlek är att gå upp ur sängen och borsta tänderna innan man pussar den andra.. speciellt om man är medveten om hur manl luktar :)
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious