Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meddelande från jordens bibliotek

Påminnelse.
Lämna tillbaka din kropp.
på närmaste kyrkogård.
Själen kan du behålla,
ett kvitto så du slipper
förseningsavgiften.

Du trodde livet var ett löfte.
Nu upptäcker du livet
som ett lån.
Som en möjlighet
av många.




Fri vers av Sara Boström
Läst 586 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-23 12:10



Bookmark and Share


  Blåbäret
jordens bibliotek skickar ut påminnelser om att lånetiden passerats...så finurligt och roligt
2009-02-13

    elinah
jätte härlig text
med de vardagliga inslagen i kontrast med det \"djupa\" i livet-tankarna.
2007-11-17

  Ronny Berk
berörande om livet ... djupsinnigt med ett drag av tragik...
2007-09-14

    Amoreboy
allt gott är ett lån...håller med...fint
2007-09-11

  -Ulla Tilemo- VIP
Den här texten bits ordentligt! Så sant, visst är livet ett lån.
2007-09-08

    Bodil Sandberg
En mycket bra jämförelse ...ja endera dan får man väl ett sånt där meddelande...och kvittot och allt...värsta lånet man har...gäller verkligen att tänka på hur man ska hushålla - klokskriftat min vän!!!!
2007-08-25

    Mr.painter
Ojsan så banaaaaaaan bra, riktigt bra , bra tyngd i orden
2007-08-23

  Pontus W.U
vad händer om kronfogden kommer?
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström