Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hans stående replik: Du är så lätt att läsa. Ändå kunda han inte läsa mig alls, jag är inte bitter eller ledsen, bara glad att det aldrig blev mer än vänskap.


Blind man som tror han ser allt

Trodde du var anorlunda, inte som andra.
Att du och jag kunde vara bra för varandra.
Sex-frågan dök upp, vilket man kan förstå.
Att svara via sms kunde jag mig ej förmå.
Att jag var lätt att läsa var svaret som kom,
du lägger ej energi på det du ej bryr dig om.
Varför såg du aldrig att jag nästan föll för dig?
Det bevisar bara att du vet ingenting om mig.
Älta inte vad vi tillsammans kunde fått,
för det tåget har förlänge sedan gått.




Fri vers av Brell
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-23 18:19



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Du merar ändå inte att han inte fattade hur du fungerar? Du är han blindare än jag trodde. Skönt att höra att tåget gått. Du förtjänar bättre än så.
2007-09-09

  Flöde
När någon tror att de vet vem man är och de är så otroligt fel ute. Sånt gör ont när man satsat en liten bit av sig själv. Men du är en stolt madam som ingen jävlas med. Din kärlek slösas på den som förtjänar den!

*kramar om*
2007-08-25

    Lovefool
Jag förstår dig och har nog vair där också... bra beskrivit, tror de e deras förlust att dom inte såg va de kunnat få.
2007-08-24

  Ronny Berk
en berörande text... jag läser tillit, förståelse och besvikan... ja...
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Brell