Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara lite ord , och en kännsla


jag saknar fortfarande din kudde och din lukt

plötsligt blev jag svag

bara för du gav upp
gav upp oss

och jag sitter här i ensamheternas hav
och raderar dig från minnet

eftersom ditt hjärterike
inte tillhör mig längre

men jag saknar dig

och din blommiga kudde




Fri vers av amandala
Läst 767 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-23 21:52



Bookmark and Share


  helenita VIP
stark
känner igen den längtan
2010-10-23

  KLANG
Jag har också en tendens att fälla tårar över saknandet av hans kudde och hans lukt. Fint och berörande.
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

amandala