Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min sötnos


Det är kärlek

 

 

Att vara söt
i dina ögon
Att vara älskad
av dina händer
Att känna
hur du stryker kärlek
över mitt hår, min panna
och kind
så ömt
som om min hud var sköra fjärilvingar
Att kunna lägga min lilla hand
i din stora varma
Att få krypa upp
i din stora famn
och känna dina trygga armar om mig
fast jag är så liten
och obetydlig

Att vara söt
i dina ögon
Att vara älskad
av dina händer
Att vara din

 

Det är kärlek




Fri vers av Missi VIP
Läst 575 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-23 22:38



Bookmark and Share


  * Ammi *
javisst är det kärlek .. varmt och kärleksfullt skrivet!
2007-08-23

  KLANG
Det är kärlek minsann=) Mycket vackert beskrivet!
2007-08-23

  Ola Rydberg
mycket fin och kärleksfull
favoritrad
( som om min hud var sköra fjärilsvingar)
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon