Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos


I mitt inre bor det kaos

som invaderade mig

som liten flicka

Tilliten flög ut

och har ännu inte

återkommit

För platsen är

upptagen




Fri vers av eva m h
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-25 15:53



Bookmark and Share


    Maria Malm
Bra skrivet..
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

eva m h