Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inredning


det var inte den han helst ville ha
och inte den hon ville ha
helst

heller

men det var faktiskt en de båda gillade
och där bland meningslösa ord och tankar

vilade harmonin




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-28 19:28



Bookmark and Share


  Jojo
underbar beskrivning av kompromiss och kärlek
2007-08-29

    ej medlem längre
kompromissa :)
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP