Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt

Se på stjärnan

som tindrar i natten

 

Lägg dig sedan skönt

i sängen din

 

Släck dina ögon 

slumra sen i ro

 

 Dröm en dröm

en vacker en

 

 

Godnatt

mina vänner




Fri vers av Cajsa
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-08-27 21:12



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Det var ett fint God natt!
2007-08-27

  Cris
Natti..detta var fint skrivet..nu kan jag somna gott !!
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg