Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att stötta dig II


Det svåra är inte
att vara din stöttepelare

Det svåra är
ett hitta ett stag som stöttar mig
när tvivlen kommer




Övriga genrer av carimba
Läst 264 gånger
Publicerad 2005-04-11 13:55



Bookmark and Share


  kath
Det är helt förtärande emellanåt...du fångar det så precis...
2005-04-11

  Markattan
Återigen så rätt. Att själv finna stöd för att orka stödja kan i förlängningen vara det svåra och jobbiga. Kort, träffande och bra!
2005-04-11
  > Nästa text
< Föregående

carimba