Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


...and justice for all

nu ska jag sova och
det här är inte vem jag är
jag gör inte sånt här jag gör
inte någonting

du kan säga vilka ord du tycker
är passande vilka ord du tycker
känns rätt

jag lyssnar inte ändå

du kan ta vad du vill ha du kan ta
precis vad du vill ha
om du vill kan du ta
mig

jag känner inte ändå

jag känner inte händer som letar sig
nånstans någon helt annanstans
än var jag är

jag ser inte problemet du ser när du
försöker förklara varför hur och vart och
att bussen går så otroligt tidigt jämt

jag förstår inte
vad problemet du försöker intala mig är
för jag gör inte sånt
här

jag är alltför sårbar alltför kännande
alltför slut för att orka känna orka
engageras i tankegångar om vart något är
på väg
jag är inte på väg
någonstans

och nu ska jag sova för det här
är ändå inte vem jag är




Fri vers av NewDeer
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-08-28 23:25



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
ah, enorm tomhet och likgiltighet känns från dikten men bara som en fasad bakom vilken det finns drömmar och känslor

tycker att din dikt är tung, tung och bra

hej på dig
by the way!
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer