Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Genesarets sjö

jag ville så gärna att det skulle vara vackert
det skulle göra ont
men på ett bra sätt
jag skulle blöda
skrika av ångest
mina händer skulle famla
i fullständig panik

men på ett bra sätt

jag ville så gärna att det skulle betyda något
något stort
större än allt
evighet
surrealism
makabra
morbida
tankar

men på ett bra sätt

jag ville så gärna att det skulle kännas
som om Gud talat
som om Jesus gråtit
som om Djävulen gett upp
och som om änglarna just hade landat

som en låga större än de ljus du någonsin sett
som något som betyder något
som betyder något mer
än betydelser någonsin gör

jag ville så gärna tro att det fanns något
jag ville blöda
jag ville känna ånger skuld kärlek av högsta kast
jag ville ställas till svars
jag ville neka och bli avslöjad

jag ville leva när jag dog

och jag ville dö när jag levde




Fri vers av NewDeer
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-29 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NewDeer