Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med dig får jag vara mig själv


En ängel

Du är en ängel så fin

du finns där för mig

Du har ett hjärta av guld

du skyddar och försvarar mig

Du ger av din tid

du säger att jag aldrig är till besvär

Du ger av din tröst

hos dig kan jag gråta ut

Du ger av din kraft och styrka

inför dig får jag vara svag

 

Tack för att du finns




Fri vers av Cajsa
Läst 1023 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2007-08-31 12:48



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Å vad fint
2008-01-11

    ej medlem längre
Jag bara älskar ängladikter!:)
Väldigt kärleksfull och fin!
2007-10-30

  Björn Karlsson
Fantastiskt
tilitsfull lyrik

ger styrka
2007-10-28

  devilsangel
Det sägs att alla har en, alla borde ha en...Vackert skrivet!
2007-10-09

  Gunilla Karlsson
Jag älskar ängladikter...
2007-10-07

  stefan.g
Gott att läsa en så varm text, fint skriven!
2007-09-23

  Jean-Michel Orblin
en smekande kärleksförklaring och bekräftelse
2007-09-10

  Maria Zena Viklund
mycket vacker!
2007-09-03

    Maria Malm
Det är gott med såna änglar!
2007-09-02

  Kramgalen
jag bara önskar att jag kunde uttrycka mig så fint som du gör! gläjde rinner genom kroppen
2007-09-02

    ej medlem längre
jättevackert.
jag blir glad.
sådant är underbart.
2007-09-02

  Vilsen Annette-hittar vägen
Tur att såna änglar finns!
Fin text
2007-09-02

    ej medlem längre
Låter som en perfekt vän,
en fin hyllningstext, kärleksfull,
och jag hoppas att alla som läser
den kommer att tänka på en dylik
person i dennes egen närhet,
för en sådan vän behöver vi alla
2007-08-31

    Lindizz
åh vilken fin text, va härligt att ha en sådan ängel som finns där..*ler
2007-08-31

  Fredrik Stillesjö
Hej Cajsa!

Varm och fin text. Känns så skön i hjärtat. Hälsar vännen fredrik
2007-08-31

  Lena K Nilsson VIP
Fint med sådana änglar...
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg