Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommande trädgård


Livet har återvänt

till förrödd och skövlad jord

Vattnet, ljuset och värmen

väcker frön gömda i myllan

Trädgården grönskar

prunkande och frodig

Blommorna doftar ljuvligt

och träden dignar av frukt

Fåglarna sjunger

Den blå himlen speglas

i blank vattenyta

Allt andas frid




Fri vers av eva m h
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 00:36



Bookmark and Share


  Maria T
Tack för denna vackra dikt.
En lisa i novembermörkret
2009-11-22

    Maria Malm
Härlig sensommarkänsla.
2007-09-02

  Lejonhjärtas poesi
En gång förröd och skövlad, men nu återuppstånden med blommande liv, njutningsfullt!
2007-09-02

  Emilia Berg
Härlig blommande skön dikt i mina öron.
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

eva m h