Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrkantig logik

mönster i gatan gör det lättare
att snubbla hemåt stupfull
med tröstmat i väskan och utan
pengar till taxi

mönster i gatan gör det lättare att
fly utan att passera gå
och inkassera ett jävla dugg

textmeddelanden skrivna
av ärliga fingrar får mig att
sänka blicken
och stappla vidare för

med alla ord
mellan raderna
är det inte lätt

mönster i gatan gör mig lugn
fyrkantig logik
vi älskar förgäves men
asfalten är alltid grå
och gatustenar är gjorda
för att trampas på




Fri vers av NewDeer
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-09-01 21:59



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
fin dikt, lite tung precis som det är att trampa på gatustenar efter en lång natt fylld av sprit

jag tycker att sista versen är riktigt bra
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer