Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min säck

Packade min säck

min säck med årens bekymmer

 

Jag knöt ihop den

en riktigt hård knut

 

ingen skulle få upp min säckknut

 

Jag kastade säcken

i den mörkaste skog

dit inga pilar visar

 

ingen skulle hitta min säck

 

Mina bekymmer försvann

men säcken min finns kvar

 

någonstans

 

den kommer inte tillbaka

 

...hoppas jag i alla fall...




Fri vers av Cajsa
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-03 12:55



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Låter som en utmärkt ide! ;D
2007-09-03

  Lena K Nilsson VIP
Ja, det där låter bra!
2007-09-03

  Kramgalen
låter som mitt liv varje dag. säcken kommer alltid tillbaka...
2007-09-03

  Vilsen Annette-hittar vägen
Låter mycket bra!!!
2007-09-03

  Jean-Michel Orblin
haha ska göra samma sak
2007-09-03

  Jean-Michel Orblin
haha ska göra samma sak
2007-09-03

  Jean-Michel Orblin
haha ska göra samma sak
2007-09-03

    Maria Malm
Bra!
2007-09-03

  Last Word Spoken
ja, perfekt! bort med det gamla,
in med det nya. härlig optimism!
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg