Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten ängel

Liten ängel ber

med sitt varma hjärtas röst

 

var rädd om dig nu




Fri vers av Cajsa
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-05 13:40



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vackert
2007-09-05

  Lena K Nilsson VIP
Fint!
2007-09-05

  Maria Zena Viklund
vacker, som en fjäder flyger förbi med vinden!
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg