Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silvertråden

Tar tag i silvertråden

när den far förbi mig

låter den föra mig

 

till lyckans underbara land

 

...följ med du med




Fri vers av Cajsa
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-06 10:43



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en vacker inbjudan... men som alltid gäller det att gripa ögonblicket i flykten...
2007-09-06

  Lena K Nilsson VIP
Låter fint...följer också med!
2007-09-06

    Lindizz
ja jag hänger på...de låter som en början på nått nytt..
2007-09-06

    Maria Malm
Jag vill också följa med!
2007-09-06

  Cris
jag hänger på... låter trevligt!
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg