Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv i värme

 Jag andas glädjen

kramar lyckan

lever i trygghet

 

låter inget stoppa mig

 

Jag börjar leva ett liv i värme

i tro och hopp

 

med starkhet i svaghet

med skratt i gråt




Fri vers av Cajsa
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-06 15:30



Bookmark and Share


  Ronny Berk
välstämt och vackert om glädjen och tryggheten...
2007-09-06

    Lindizz
tycker mycket om din text..bra skrivet vännen!
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg