Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kappsäcken

Knyter min kappsäck

det som varit försvinner

 

börjar om på nytt




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-09-06 18:01



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Supersnygg haiku! Med ett väldigt värdefullt innehåll som smakar hoppfullhet och nytänkande!!
2007-09-06

  Annmargreta
SKÖNT! Kram och trevlig helg.
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg