Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pilen i ditt bröst

Min underbara vän

dina kinder är blöta av tårar

 

Du har en pil i ditt bröst

en pil av smärta

 

Jag vill stilla stormen

du känner i din själ

 

 

Jag vill finnas där för dig

när oron växer sig stor

 

 

Jag vill se dig åter blomma ut

som en vacker blomma

en ros

 

likt en sol med varma strålar




Fri vers av Cajsa
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-07 18:49



Bookmark and Share


    Lindizz
Åh vilken fin text.., en sån värme av vänskap du ger till din vän!
2007-09-08

  Lena K Nilsson VIP
Så fint!
2007-09-07

    Noyle
bra skrivet på ett väl använt tema.
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg