Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyckan över att finna sig själv...


FRI




Känner mig älskad.

Syns i mitt leende...


Ser varje ögonblick med kärlek.

Glittret i mina ögon...


Lyssnar på själens sång.

I mitt skratt...


Talar med hjärtats röst.

I mina dikter...


















Fri vers av Bella
Läst 663 gånger
Publicerad 2005-04-14 16:04



Bookmark and Share


  Almaz
Denna underbara dikt har jag visst missat..
Tur att jag läste denna glädjefyllda hyllning
åt kärleken till oss själva!!!
Denna tillfredsställande känsla..
Tack för att du påminnde mig! *ler*
2005-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Bella
Bella