Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många lider av dåligt självförtroende, tron på sig själv, sin självkänsla


Alla är vi unika

I sin litenhet

vattendroppar på kind

utan styrka

 

ser ner på sig själv

 

Undervärderande tankar

om sig själv

endast

 

tycker inte om sin själ

 

Självförtroende

inget som finns

 

önskar

att hon vore någon annan

inte den hon är

 

Alla är vi unika

älskade och värdefulla

precis som

vi är




Fri vers av Cajsa
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-09 21:20



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Viktiga ord som alla borde ta till sig!!
2007-09-12

    eva m h
Bra skrivet! Kom att tänka på min dikt \"Inte någon annan\".
Läs den gärna!
2007-09-09

  Annmargreta
Mycket fint och bra och vackert skrivet.
Kram till dig Cajsa.
2007-09-09

    Lindizz
Mycket mycket fint skrivet!
2007-09-09

  Sofie Söderberg
jättefint skrivet :)
2007-09-09

  prinscess VIP
vackert
hoppas att många hade tagit till sig detta
2007-09-09

  Maria Zena Viklund
det här önskar man alla kunde ta till sitt hjärta, fint skrivet!
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg