Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kallar mig konstnär

Jag kallar mig konstnär

Tatuerar över mina ärr med
Döden och säger
att om ni inte förstår
så blir det vackrast så

Jag kallar mig konstnär

Målar abstrakta mönster
med mörka färger och säger
att jag är svår och om ni
inte förstår så blir mina
tavlor vackrast så

Jag kallar mig svår

Spår handflator och
skissar utan mönster
Jag skriver Poesi
utan mening
för det blir vackrast så

Och jag kallar mig konstnär

Jag säger att jag ska resa
utomlands

Fånga själen i Australiens vildmark
måla Grand Canyon med krita
Se solen gå upp över San Fransisco
och älska under Saharas måne

Jag kallar mig konstnär
för det är vackrare

än rastlös
manisk
och galen




Fri vers av NewDeer
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-11 23:53



Bookmark and Share


  hellen
;) Tycker du gör rätt i att kalla dig konstnär, för det är precis var du verkar vara;) tummen upp!//hellen
2007-09-16

  Sanchez VIP
hehe, den här var verkligen skön - man kan lätt se sig själv i dina rader - jag ser galenskapet på ett romantiskt sätt - för det är vackrast så
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer